Dental Tribune Serbia & Montenegro
News
Digital Dental Show: virtuelni izložbeni štand kompanije Amann Girrbach pruža dodatnu vrednost

June 22, 2020 | Advertorial

S obzirom na to da su poslovni sajmovi i kongresi širom sveta zaustavljeni zbog krize izaz-vane korona virusom, kompanija Amann Girrbach je uspostavila Digital Dental Show (DDS), virtualni izložbeni štand sa mnoštvom posebnih ponuda za posetioce. Na virtuelnom izložbe-nom štandu izloženi su svi noviteti i najvažniji proizvodi kompanije.

Da li postoji alternativa sistemskoj antibiotskoj terapiji?

January 10, 2020 | Advertorial

Zbog izuzetno velike zastupljenosti u populaciji, blagovremena terapija i kontrola oboljenja od ključnog su značaja za opstanak zuba. Terapija oboljenja parodoncijuma uključuje, pre svega, nehiruršku, a ponekad i hiruršku terapiju koje, prema protokolima savremene literature, najčešće podrazumevaju sistemsku primenu antibiotika kao dopunu mehaničkoj terapiji, a u cilju obeskličavanja usne duplje.

advertisement
Stomatologija i digitalna umetnost – dr Dušan Ostojić

September 5, 2018 | Advertorial

Dušan Ostojić je stomatolog iz Aleksinca. Radio je u Domu zdravlja Aleksinac, a sad radi u privatnoj ordinaciji Osmeh za sve u Aleksincu. Nekoliko godina se bavi digitalnom umetnošću. U kolekciji svojih radova, do sada je uradio preko 500 različitih slika. Opredelio se za rad u oblasti digitalnih akvarela.

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International