DT News - Serbia & Montenegro - Dentalni sajamski dani uskoro počinju na Beogradskom sajmu

Search Dental Tribune

Dentalni sajamski dani uskoro počinju na Beogradskom sajmu

Medident, 46. Međunarodni sajam medicine i stomatologije, biće održan na Beogradskom sajmu, u Hali 3, od 30. novembra do 2. decembra 2023.
Beogradski sajam

Beogradski sajam

uto. 21 novembar 2023

Sačuvaj

Medident, 46. Međunarodni sajam medicine i stomatologije, biće održan na Beogradskom sajmu, u Hali 3,  od 30. novembra do 2. decembra 2023. godine.

Iako u trenutno promenjenom terminu, Sajam medicine i stomatologije, kao i proteklih 45 godina unazad, zadržava svoj komercijalni i edukativni karakter, već afirmisan i na našim prostorima i u regionu.

Na komercijalnom planu, ovogodišnji Medident, ponudiće stručnoj poseti, kao i do sada, čitav niz proizvoda potvrđenog kvaliteta, ali i inovativnih dostignuća, opreme, delova i pratećeg asortimana, domaće i inostrane proizvodnje. Za edukativni segment manifestacije će se i ovoga puta pobrinuti eminentni, i u ovoj sferi mnogo puta potvrđeni izlagači , koji će svojim prezentacijama, konsulatacijama i  mini stručnim radionicama približiti svoje inovacije kupcima i profesionalnim posetiocima.

Profilisan tokom poslednje decenije kao prioritetno dentalna manifestacija, Medident će i ovoga puta predstaviti, kako niz novih izlagača i firmi na putu svoje afirmacije, tako i niz svojih dugogodišnjih, prestižnih saradnika, dokazanih u svojoj stručnosti i profesionalnosti od Neodenta, Denty-ja, Commexa, Mikodentala, Medipro Internationala, Four Dentala, Interdenta, Digital Desigen Solutionsa, do Dental Medical-a, Ampri Balkana, Oralenta, Čeda pressa, Curasepta, Pesa Dentala, GC Europe, Dentamaxa, Roto Denta, Medical Queena, Medica Aesthetica, Nefasera, Media Ogleda, Eigt Starsa, Sax-a, Ortho Techa .....

Među novim izlagačima svoje poverenje su nam ovoga puta ukazali Codexpro, Cute, Dunav Plast, New medical tehnology, Sinergy Softver, Oral B, Sofikar, Royal dent, Neo Dens, Intenational Health.

Beogradski sajam će tokom ovogodišnih dentalnih sajamskih dana nastojati da svim svojim izlagačima i posetiocima ponovo bude  dobar domaćin i uzoran poslovni partner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement