Dental Tribune Serbia & Montenegro
U našoj potrazi za pružanjem najboljih stomatoloških vesti, značajan nam je doprinos naših čitalaca. (Fotografija: jenny on the moon / Shutterstock; Dental Tribune International)

Recite nam svoje mišljenje – globalna anketa DTI

LAJPCIG, Nemačka: Od 2003. godine, Dental Tribune International (DTI) pruža ključne informacije za stomatološku zajednicu kroz svoje globalne štampane publikacije i isporučuje najnovije stomatološke sadržaje svojim čitaocima na internetu. Da bismo nastavili da unapređujemo ovu uslugu za Vas, tražimo samo nekoliko trenutaka Vašeg vremena da nam saopštite svoje mišljenje.

DTI mreža doseže do gotovo 1,3 miliona stomatoloških profesionalaca na preko 25 jezika širom sveta, a posebno je u porastu broj ljudi koji su naši čitaoci putem interneta. Da bismo se fokusirali na najrelevantnija ažuriranja u različitim kategorijama, uključujući  kliničkih studija, poslovne vesti i intervjue sa ključnim vođama javnog mnjenja u industriji, želeli bismo da čujemo Vaše mišljenje.

Treba nam Vaša pomoć

Kako biste ocenili relevantnost sadržaja na našoj internet stranici? Koliko je korisna naša internet stranica? Koje teme Vas najviše zanimaju? Na sva ova i mnoga pitanja moći ćete da odgovorite u našoj anketi čitalaca i imaćete priliku da iskreno date povratne informacije o tome šta već volite i šta mislite da bismo mogli promeniti.

Kako možete učestvovati

Da biste učestvovali u anketi, jednostavno kliknite ovde i popunite obrazac. Ne bi trebalo da Vam oduzmemo više od 5 minuta. Ako naša pitanja ne pokrivaju sve Vaše nedoumice ili želje i ako imate konkretnije povratne informacije za nas, na kraju obrasca možete nam detaljnije pisati kako možemo da se poboljšamo. Svi učesnici koji popune ovo istraživanje dobiće besplatnu pretplatu na e-izdanje na jedan od časopisa koje izdaje DTI. Pretplata će važiti godinu dana.

Kako obrađujemo Vaše podatke

Naravno, Vaše učešće je u potpunosti dobrovoljno i nijedna informacija koju navedete neće se deliti sa bilo kojom trećom stranom. Odgovori koje dostavite biće obrađeni samo sa jedinom svrhom da nam pomognu da jasnije razumemo šta je to što očekujete od DTI u budućnosti i da naš sadržaj postane istinski odraz interesa naših čitalaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International