DT News - Serbia & Montenegro - Dental Talks: Razgovori o stomatologiji

Search Dental Tribune

Dental Talks: Razgovori o stomatologiji

Dental Talks: Razgovori o stomatologiji

Dental Talks, serija razgovora uživo između domaćina i osnivača koncepta Dejana Ivoševića i uglednih gostiju, osvežava svet stomatologije u Srbiji i šire. U opuštenom tonu, ali sa ciljem dubljeg istraživanja najnovijih trendova, tehnoloških rešenja, kongresa i edukativnih događaja, ovaj serijal postavlja nove standarde u dentalnoj edukaciji.

Povratak korenima: nastanak tokom pandemije

Dental Talks je prvi put zaživeo tokom karantina izazvanog pandemijom COVID-19, kao deo edukativnog projekta European Online Dental Congress (EODC). Prvi gost je bio čuveni dr Christian Couchman, tvorac DSD Digital Smile Design koncepta. Njegovo učešće je postavilo visoke standarde i izazvalo veliki interes publike. Nakon inicijalnog uspeha, realizovano je još nekoliko epizoda u okviru različitih izdanja EODC, ali je serijal kasnije uzeo pauzu od nekoliko godina.

Obnovljeni koncept: povratak Dental Talks-a

Od 10. aprila 2024, Dental Talks se vraća sa novim entuzijazmom i energijom. Gosti su renomirani stručnjaci iz sveta stomatologije, uključujući prof. dr Zorana Vlahovića, doc. dr Aleksandru Popovac, prof. dr Aleksandru Špadijer Gotović i dr Irenu Ognjanović. Svaki razgovor donosi sveže uvide i interaktivnost, pružajući gledaocima priliku da postavljaju pitanja uživo putem chata.

Interaktivnost i dostupnost

Jedna od ključnih prednosti Dental Talks-a je interaktivnost. Gledaoci mogu učestvovati uživo, postavljajući pitanja i dobijajući odgovore u realnom vremenu. Nakon završetka emitovanja uživo, sadržaj svake epizode ostaje dostupan za ponovno gledanje, što omogućava gledocima da se vrate i prouče informacije u svom ritmu.

Nagrade za verne gledaoce

Dental Talks ne samo da edukuje, već i nagrađuje. Tokom svake emisije, vernim gledaocima obezbeđujemo vredne nagrade koje se izvlače uživo. Ideja je da se Dental Talks održava dva puta mesečno, a na kraju serijala će biti izvučena najvrednija nagrada - svetlosna turbina SYNEA VISION TK-98 L koju obezbeđuje generalni sponzor W&H Dentalwerk.

Kako učestvovati?

Uslov za učešće u izvlačenju nagrada tokom emisije je da se gledalac prijavi za svaki Dental Talks u kojem se vrši izvlačenje. Za osvajanje nagrada generalnog sponzora, gledalac mora da se registruje na najmanje četiri Dental Talks-a i da prati Instagram profil@eodconline.

Pristupačnost i komunikacija

Samo gledanje Dental Talks-a, bilo uživo ili odloženo, je besplatno i lako dostupno preko linkova koje delimo putem našeg Instagram naloga i drugih vidova komunikacije. Arhivi održanih predavanja na Dental Talks možete pristupiti putem linka https://ic-europe.com/dental-talks/ 

Dental Talks predstavlja sveobuhvatan pristup edukaciji u stomatologiji, kombinovanjem najnovijih informacija sa interaktivnim pristupom i vrednim nagradama za verne gledaoce. Sa planom održavanja dva puta mesečno, Dental Talks nastavlja da inspiriše i edukuje dentalnu zajednicu. Pridružite nam se i postanite deo ovog uzbudljivog serijala!

Za više informacija i pristup linkovima, posetite naš Instagram profil@eodconline. Ne propustite priliku da učestvujete u najsavremenijem obliku dentalne edukacije!

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement