Dental Tribune Serbia & Montenegro
Organizatori IDS-a osnovali su hibridnu radnu grupu za primenu brojnih digitalnih alata za sajam 2021. godine. (Fotografija: metamorvorks / Shutterstock)

IDS 2021 će biti hibridni događaj

By Dental Tribune International
September 21, 2020

KELN, Nemačka: Otprilike šest meseci pre događaja, organizatori Internacionalnog dentalnog sajma (IDS) najavili su da će primeniti nekoliko digitalnih elemenata za 39. IDS, koji će se održati sledeće, 2021. godine. U svetlu postojećih ograničenja putovanja, ova digitalizacija ima za cilj da olakša pristup svetskom sajmu posetiocima iz inostranstva koji neće moći uživo da prisustvuju. Digitalna IDS platforma će pružiti informacije o novim proizvodima, live streaming webinara, konferencija za štampu i drugih događaja uživo, kao i komunikaciju „jedan na jedan“.

    Article written by:

  • ids
  • stomatologija

Tokom poslednjih meseci, Koelnmesse, koji je organizator izložbe IDS, razvio je i preduzeo mere za digitalizaciju i pretvaranje sajmova u hibridne događaje. „Želimo da ove digitalne alate koji su razvijeni proteklih nedelja za naše gamecom i DMEKSCO formate ciljano primenimo za IDS 2021, kako bismo izlagačima i posetiocima mogli ponuditi višestruke mogućnosti za učešće izvan fizičkog prisustva događaju u Kelnu,” izjavio je Oliver Frese, glavni operativni direktor kompanije Koelnmesse.

Mark Stephen Pace, predsednik odbora Asocijacije nemačke stomatološke industrije (VDDI), dodao je: „Vodeći svetski sajam IDS piše novo poglavlje u svojoj skoro stogodišnjoj istoriji. Ova izložba kontinuirano prikazuje trenutni razvoj stomatološkog tržišta i njegovih „igrača“ tokom proteklih decenija i pruža podršku korisnicima i inovacijama. Sada je vreme za dalji razvoj IDS-a u novoj eri. Tehnološke inovacije, posebno proteklih godina, otvaraju novi nivo komunikacije sa našim kupcima, kao i sa celom stomatološkom industrijom, koja je već veoma „pametna“ u proizvodnji i primeni. “

IDS je 2019. privukao preko 160.000 posetilaca iz 166 zemalja i više od 2.300 kompanija iz 64 zemlje izlagača. Prema najnovijim podacima dostupnim sa VDDI, oko 1.300 kompanija prijavilo se za izlaganje na IDS 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International