Dental Tribune Serbia & Montenegro

MEDIDENT 44. Međunarodni sajam medicine i stomatologije, 10-12. oktobar 2019.

September 30, 2019

Ozdraviti ili ostati zdrav sa Medidentom

Međunarodni sajam medicine i stomatologije "Medident" biće održan od 10. do 12. oktobra 2019. godine u hali 4 Beogradskog sajma.

Ova najrespektabilnija regionalna medicinska sajamska priredba ugostiće više od 80 velikih i malih izlagača iz petnaestak zemalja, koji će predstaviti svoje proizvode i usluge iz širokog spektra izlagačkih, stručnih i promotivnih programa.

Programski i izlagački akcenat je na izuzetno raznovrsnoj ponudi dentalne, medicinske i laboratorijske opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga, oplemenjenoj brojnim novitetima i premijerama, naročito u oblasti dentalne opreme i materijala. Firma TIM CO je već u ranom predsajamskom periodu najavila premijeru prvog DWS SLA 3D printera u Srbiji, za štampanje biomodela, privremenih nadoknada, modela, ortodontskih lukova itd., potom prvog i jedinog "chairside 3D printera" za štampanje privremenih nadoknada sa gradijentom boje, pa KaVo X Pro intraoralnog skenera...

Medident će, kroz akreditovana predavanja, prezentacije, seminare i pokazne vežbe, ponuditi i aktuelna stručna medicinska saznanja i praktične obuke i iskustva iz stomatološke prakse i drugih grana medicine.

Ključni deo stručnog pratećeg programa Medidenta 2019. svakako će biti takođe već tradicionalna akreditovana predavanja iz oblasti dentala u organizaciji Neodenta, ovog puta pod radnim nazivom "Stomatologija u očima vizionara", sa eminentnim predavačima iz više evropskih zemalja. Kompanija Elpida najavila je popuste na akreditovane edukacije u oblastima mezoterapije, filera, PRP-a i hemijskog pilinga.

Svoj humani i humanitarni karakter, pored onog stručnog, Medident će i ove godine dokazati dočekujući posetioce brojnim promocijama, prezentacijama i akcijama, besplatnim pregledima, masažnim tretmanima, raznovrsnim pokaznim vežbama, kratkim promotivno-edukativnim programima i drugim korisnim uslugama iz različitih medicinskih oblasti. Tako će firma Oniris predstaviti proizvod u vidu prilagodljive dentalne proteze koja komforno leči hrkanje i slip apneju. "Plavi krug" će besplatno meriti šećer u krvi, krvni pritisak i indeks biomase, te davati savete i edukacija za obolele od dijabetesa. Firma "Floating studio spokojstvo" će predstaviti tretman opuštanja u specijalnim kabinama, koje simuliraju plutanje u moru, smanjuje se nivo stresa, a hormon sreće se, kažu, povećava osam puta. Institut za transfuziju krvi organizuje akciju dobrovoljnog davanje krvi.

Zahvaljujući svojim komercijalnim, stručnim i edukativnim sadržajima, Medident će omogućiti poslovnim ljudima, medicinskim stručnjacima i posetiocima da na jednom mestu saznaju i razmene korisne informacije iz oblasti medicine i stomatologije, potvrđujući još jednom svoje mesto u vrhu regionalne ponude sajamskih manifestacija ove vrste.

 

 

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International