Objavljeni datumi za Svetski stomatološki kongres FDI 2023

Search Dental Tribune

Objavljeni datumi za Svetski stomatološki kongres FDI 2023

Svetska stomatološka federacija FDI objavila je datume svog Svetskog stomatološkog kongresa 2023. i raduje se druženju sa stomatolozima u Sidneju, najvećem gradu u Australiji. (Slika: Taras Vyshnya/Shutterstock)
Dental Tribune International

Dental Tribune International

sre. 14 septembar 2022

Sačuvaj

ŽENEVA, Švajcarska: Svetska stomatološka federacija FDI je nedavno objavila da će se – posle četiri duge godine – Svetski stomatološki kongres FDI vratiti svom originalnom formatu „licem u lice“ tj. uživo. Događaj 2023., koji se održava zajedno sa Australijskom asocijacijom stomatologa, održaće se u Sidneju u Australiji od 24. do 27. septembra i ponudiće obiman naučni program, interaktivne forume i stomatološku izložbu, održavajući stomatološke stručnjake u toku sa najnovijim saznanjima i napredak u stomatologiji.

Svetski stomatološki kongres je vodeći događaj kontinuirane edukacije za FDI i jedinstvena prilika za stomatološke stručnjake da ojačaju veze i neguju saradnju unutar globalne zajednice za oralno zdravlje. Tokom događaja, učesnici će imati priliku da se sretnu sa liderima u profesiji oralnog zdravlja iz celog sveta.

Svetski stomatološki kongres FDI 2023. unaprediće umetnost i nauku stomatologije, pružajući platformu za stomatološku profesiju i stomatološku industriju da budu pod jednim krovom i da otkriju inovativne načine za pružanje optimalne oralne zdravstvene nege populaciji svuda.

Pogledajte video najavu za FDI 2023 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement