Oktobar u znaku Medidenta 2022

Search Dental Tribune

Oktobar u znaku Medidenta 2022

Beogradski sajam

Beogradski sajam

pon. 25 jul 2022

Sačuvaj

Nakon dve pandemijske godine pauze, na Beogradskom sajmu će  od 6. do 8. oktobra biti održan 45. Medident, Međunarodni sajam medicine i stomatologije.

Osnovni zadatak ovogodišnjeg Medidnta biće da obnovi tradiciju zapaženog mesta okupljanja svih relevantnih firmi i predstavništava iz oblasti medicine, dentala i farmacije.

Beogradski sajam će nastojati da u danima Medidenta bude mesto okupljanja domaćih i inostranih partnera u oblasti komercijalne saradnje, stručnih prezentacija, razmene profesionalnih iskustava i aktuelnih inovacija i informacija iz oblasti medicine i dentala. Mnoge firme će i ovoga puta, osim svojom bogatom ponudom, privući posetioce i popularnim sajamskim programima i cenama.

Nadamo se da će 45. sajam medicine i stomatologije biti dovoljan izazov, kako afirmisanim, tradicionalnim izlagačima Beogradskog sajma, tako i novim, ambicioznim i perspektivnim firmama  koje se aktivno bore za svoje pozicije u struci i na tržištu.

Predstavite svoju firmu, prezentujte nove proizvodne programe i asortiman, ali  ponudite domaćem i regionalnom tržištu i svoje, kvalitetom već potvrđene proizvode i usluge i ovoga puta baš na našem 45. Sajmu medicine i stomatologije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement