DT News - Serbia & Montenegro - DENTEX - najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

Search Dental Tribune

DENTEX - najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

Dentex 2024 okupiće domaće i svetske stručnjake i vodeće proizvođače dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme i još jednom potvrditi svoj liderski status u regiji.

Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine nastavljaju svoju uspešnu višegodišnju saradnju u organizaciji Međunarodnog sajma dentalne medicine Dentex.

Ovaj bijenalni događaj okupiće od 6. do 8. juna 2024. godine domaće i svetske stručnjake i vodeće proizvođače dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme i još jednom potvrditi svoj liderski status u regiji.

Više od 250 izlagača prezentirat će novitete iz dentalne medicine za sve učesnike iz struke: lekare dentalne medicine, dentalne tehničare, asistente i higijeničare.

Najnoviji proizvodi na tržištu

Sa širokim izložbenim asortimanom Dentex nudi sveobuhvatan prikaz svega što je potrebno dentalnim ordinacijama i laboratorijima od materijala, instrumenata, uređaja do naprednih rešenja za lečenje i najnovijih dentalnih softvera. Istražite najnovije rendgenske sisteme, CAD/CAM tehnologije, 3D printere za stomatologiju i druge uređaje koji unapređuju svakodnevni rad.

Fokus na pacijentu

Primarni fokus sajma je promovisanje i poboljšanje stomatološke nege za pacijente. Kroz razne prezentacije i dijalog s izlagačima dentalna struka može steći uvid u pristupe usmerene na pacijenta, preventivnu stomatologiju i najnovije tehnike u promovisanju oralnog zdravlja.

Informativan i kvalitetan stručni program

Tradicionalno sajam Dentex prati stručan i kvalitetan program pratećih događaja koji korelira s temama iz sveta dentalne medicine. I ove godine će se održavati LIVE-OP – operacije uživo u sajamskoj ordinaciji kao i Kongres na aktuelnu temu.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Više informacija na https://www.zv.hr/sajmovi-7/dentex-62/izlagaci-83/o-sajmu-3457/3457 i https://www.facebook.com/sajam.dentex/?locale=hr_HR

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement