Beogradski sajam ponovo u znaku medicine i stomatologije

Search Dental Tribune

Beogradski sajam ponovo u znaku medicine i stomatologije

Beogradski sajam

Beogradski sajam

uto. 30 avgust 2022

Sačuvaj

“MEDIDENT” 6. – 8. oktobar 2022.

MEDIDENT, međunarodni sajam medicine i stomatologije, čija je suština zdravlje u najširem smislu te reči, preventiva, savremeni načini lečenja i promocija naučnih dostignuća u svim segmentima medicine i stomatologije, i svojim 45. izdanjem treba da dokaže da je najrespektabilnija regionalna medicinska sajamska manifestacija. Svojom reprezentativnom ponudom ponajviše dentalne, ali i ostale medicinske i laboratorijske opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga, uključujući brojne novitete i premijere, naročito u oblasti dentalne opreme i materijala, Medident se preporučuje kao sajamski oslonac celokupne struke i pratećih srodnih industrija.

Očekuje se da tokom tri sajamska dana ova najstarija i najveća regionalna sajamska manifestacija ove vrste ugosti velike i male izlagače iz više zemalja ovog dela Evrope, koji će predstaviti svoje proizvode i usluge iz širokog spektra izlagačkih, stručnih i promotivnih programa. Kroz najavljene prezentacije, promocije i pokazne vežbe, ovogodišnji Medident će  ponuditi i aktuelna stručna medicinska saznanja i praktične obuke i iskustva iz stomatološke prakse i drugih grana medicine.

Medident će ovoga puta ugostiti i klinike iz regiona koje su pokazale interes da nastupe na ovoj manifestaciji i predstave svoj aktuelni  medicinsko-stomatološki sadržaj.

Poslovnim ljudima i medicinskim stručnjacima, koji čine većinu posetilaca ove manifestacije, Medident će ponuditi komercijalne, stručne i edukativne sadržaje i omogućiti im da na jednom mestu saznaju i razmene korisne informacije iz oblasti medicine, potvrđujući još jednom svoje mesto u vrhu regionalne ponude sajamskih manifestacija posvećenih medicini i stomatologiji.

Posle pauze izazvane pandemijom koronavirusa, Medident se vraća na mesto sa kojeg se medicinska i stomatološka pomoć ukazuje i distribuira i lakše i sveobuhvatnije, na zadovoljstvo i medicinskih stručnjaka, i poslovnih ljudi, i klijenata i pacijenata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement