DT News - Serbia & Montenegro - Poziv na 21. Godišnji sastanak ESCD-a: Esthetic Synergy Kongres u Beogradu!

Search Dental Tribune

Poziv na 21. Godišnji sastanak ESCD-a: Esthetic Synergy Kongres u Beogradu!

Prethodnih godina, kongresi su se održavali u Velikoj Britaniji, Hrvatskoj Italiji, Francuskoj, Grčkoj i Poljskoj, a ove godine je ta čast pripala Srbiji, da ugosti kolege iz celog sveta.
Dr Igor Ristić

Dr Igor Ristić

uto. 18 jun 2024

Sačuvaj

Drage kolege i prijatelji,

Kao predsednik European Society for Cosmetic Dentistry (ESCD), i jedan od osnivača Udruženja za Estetsku Stomatologiju Srbije (UESS) sa velikim zadovoljstvom vas pozivam na naš 21. godišnji sastanak i kongres pod nazivom Esthetic Synergy, koji će se održati od 19. do 21. septembra 2024. godine u kultnom, ali osavremenjenom Sava Centru u Beogradu.

ESCD je udruženje osnovano 2003. godine od strane međunarodne grupe  stomatologa koji su ujedinili svoje postojeće organizacije sa vizijom da ponude doktorima stomatologije lak pristup  modernim protokolima i znanjima iz različitih oblasti stomatologije u vreme kada je stomatologija počela da doživljava ubrzanu promenu kroz inovativne tehnologije i pristupe.  Želja da kroz uzajmano povezivanje , intenzivnu komunikaciju na godišnjem sastanku i lokalnim stadi klubovima udruženje se omasovi rezultovalo je da broj članova neprekidno raste i trenutno broji preko 740 članova i 33 study kluba u Evropi, Aziji, Americi i Brazilu. Do sada smo organizovali preko 70 događaja na kojima su naši članovi imali priliku da se druže, uče, razmenjuju ideje, ali i održe prezentacije. Poseban akcenat je uvek bio na razvijanju novih generacija stručnjaka, predavača i priznatih kliničara.

Na našem godišnjem sastanku ćete imati priliku da diskutujete i razvijate nove ideje, te da iz prve ruke saznate kako različiti pristupi i tehnike mogu doprineti unapređenju kvaliteta terapijskih procedura kroz kliničkiu, ali i laboratorijski aspekt naše struke.

Prethodnih godina, kongresi su se održavali u Velikoj Britaniji, Hrvatskoj Italiji, Francuskoj, Grčkoj i Poljskoj, a ove godine je ta čast pripala Srbiji, da ugosti kolege iz celog sveta.

Zajedno sa Udruženjem za estetsku stomatologiju Srbije (UESS) koje iza sebe ima sedam godina uspešnog rada i organizovanih kongresa pod nazivom Sinergija, ovogodišnji kongres Esthetic Synergy želimo da  predstavlja pravu sinergiju saradnje kolega iz Srbije i celog sveta.

 

Tema ovogodišnjeg kongresa, Esthetic Synergy, promoviše harmoničnu saradnju različitih stomatoloških specijalnosti u postizanju izvanrednih estetskih rezultata. Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo izvanredne predavače, od iskusnih profesionalaca do mladih talenata iz celog sveta, koji su spremni da podele svoja znanja i iskustva.

U stomatologiji koja se intenzivno menja kroz tehnologiju, protokole, organizaciju poslovanja ali I zahteve pacijenata, neophodnost sažimanja znanja iz svih oblasti stomatologije je neophodno! Polazeći od premise da niko od nas nije toliko talentovan da u svakoj oblasti bude klinički perfektan nameće se potreba kliničara da spozna, šta koja od specijalnosti može da doprinese u rešavanju najkompleksnijih terapijskih izazova. Esthetic Synergy ponudiće baš to!

Dr Igor Ristić, aktuelni predsednik European Society for Cosmetic Dentistry (ESCD)

Posebnu pažnju, kao i do sad posvećujemo društvenim događajima, koji su postali popularni među našim članovima. Ove godine pripremili smo druženja koji će se održati na prestižnim lokacijama poput kabarea Lafajeta, a predsednička večera biće upriličena na Belom dvoru u Beogradu.

Svi bolje radimo kao tim, zato pozivam sve članove stomatološke struke da učestvuju na kongresu jer upravo sinergijom ideja i energije uvek dolazimo do najboljih rezultata.

Pridružite nam se u Beogradu, tokom tri nezaboravna dana ispunjena učenjem, povezivanjem i nezaboravnim druženjem. U tom periodu godine srpska prestonica ima svoje najlepše izdanje. Registrujte i budite deo sinergije koja pomera granice stomatologije.

Za više informacija i registraciju, posetite naš sajt - www.escdonline.eu i naše društvene mreže na Instagramu i Fejsbuku.

Popusti na kotizacije traju do kraja juna. Vidimo se u septembru.

Srdačno vas pozdravljam,

Dr Igor Ristić
Predsednik, ESCD

 

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement