Search Dental Tribune

Dental World – za bolje mogućnosti na tržištu stomatologije ovog dela Evrope

E-Newsletter

The latest news in dentistry free of charge.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dental World 2022

By Dental World 2022

pon. 28 februar 2022

save

Dental World je najveća međunarodna stomatološka izložba u regionu Centralno-istočne Evrope već više od dve decenije. Manifestacija će biti organizovana u Budimpešti 22. put u 2022. Trodnevni sajam pokriva ukupnu površinu od 20.000 kvadratnih metara na kojoj izlaže 300 izlagača i ima 10.000 posetilaca iz 75 zemalja.

Da proširite granice

Međunarodna stomatološka izložba i stručna konferencija koju posešćuju ne samo lokalni stomatolozi, zubni tehničari, dentalni higijeničari i prodavci, već i stomatolozi i proizvođači iz susednih zemalja. Tri dana za sklapanje novih poznanstava, učenje i rad s novim metodama, kupovinu korisnih i potrebnih instrumenata, u cilju povećanja efikasnosti u uslovima sve veće konkurencije. Više od 150.000 posetilaca iz celog sveta tokom 21 godine, stotine naučnih predavanja, međunarodnih radionica, stomatoloških kongresa i hiljade uspešnih poslova na izložbenim štandovima – to su temelj našeg uspeha.

Mađarska – lider u Evropi

Najistaknutiji stomatološki centar u Evropi je Mađarska – navodi se u zdravstvenoj studiji Medicinskog turizma „Potrošači u potrazi za vrednošću“. Stomatološka izložba i konferencija Dental World nastoji da intenzivira ovaj trend i nastoji da dokaže svetu svoj pravičan udeo u ovom napretku.

U centralno-istočnoj Evropi postoji oko 50.000 stomatoloških klinika, a sa Mađarskom u centru, Dental World nudi izvanredne mogućnosti. Izložba i konferencija je osnovana 2001. godine sa ciljem da podrži unapređenje zdravstvene zaštite u regionu – sa stomatologijom u fokusu. Tokom 21 godine izložba se postepeno obogaćivala i unapređivala, a broj i obim tema stručnih programa i akreditovanih konferencija se stalno povećavao.

Centar centralno-istočne Evrope za brendove i znanje

Dental World se širi na međunarodno tržište: svake godine sve više stranih izlagača nudi svoje usluge i robu u Budimpešti. Dental World je idealna lokacija za proizvođače da povećaju svoju prodaju, uspostave nove kontakte, prikažu svoje proizvode i usluge, upoznaju dilere i buduće partnere, kao i da stupe u lični kontakt sa regionalnim profesionalcima.

Program konferencije nudi širok spektar tema za stomatologe. Kongresi estetske, ortodontske, endodontske, implantološke i digitalne stomatologije održavaju se na engleskom jeziku, pošto predavanja drže predavači iz celog sveta. Takođe, održavaju se još 3 kongresa na mađarskom jeziku koji obuhvataju predavanja za stomatološke asistente, dentalne higijeničare, zubne tehničare, kao i za studente stomatologije. Hand’s-On kursevi se takođe održavaju tokom izložbe, pa se tako svake godine održava oko 25-30 seminara koji pomažu u sticanju praktičnih veština, pored teorijskih znanja. Pored toga, tokom manifestacije se održavaju brojni zanimljivi događaji za posetioce. Operacije uživo, demonstracije uživo, ugao za govornike, ceremonija dodele mađarskih stomatoloških nagrada, modna revija radne odeće i društveni noćni događaj – sve to tokom izložbe Dental World.

Dental World 2022 će se održati u Budimpešti između 13. i 15. oktobra. Da biste saznali više, posetite: https://dentalworld.hu/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *