Dental Tribune Serbia & Montenegro

Digital Dental Show: virtuelni izložbeni štand kompanije Amann Girrbach pruža dodatnu vrednost

By Amann Girrbach
June 22, 2020

S obzirom na to da su poslovni sajmovi i kongresi širom sveta zaustavljeni zbog krize izaz-vane korona virusom, kompanija Amann Girrbach je uspostavila Digital Dental Show (DDS), virtualni izložbeni štand sa mnoštvom posebnih ponuda za posetioce. Na virtuelnom izložbe-nom štandu izloženi su svi noviteti i najvažniji proizvodi kompanije.

Fokus DDS štanda je na potpuno integrisanom lancu proizvoda od artikulacije preko CAD/CAM-a sa novim Ceramill Matik sve do portfelja materijala.

Pored onlajn prezentacija i video zapisa o materijalima posebne atrakcije na štandu uključuju vebinare i onlajn kurseve za obuku koji pokrivaju širok izbor tema. Održavaju ih međunarodno priznati specijalisti i stručnjaci za obuku kompanije Amann Girrbach. Kalendar sa datumima i mogućnosti registracije potražite na https://digitaldentalshow.amanngirrbach.com/.

S obzirom na to da je pokretanje DDS štanda bilo veoma uspešno, virtualni štand i kalendar događaja neprestano će se ažurirati da bi se razvila edukativna platforma sa bogatom ponudom informacija. Kompanija Amann Girrbach će nastaviti da redovno objavljuje nove sadržaje kao što su onlajn predavanja i vebinari, kursevi za obuku o proizvodima i informativni video zapisi kao i druge korisne materijale kako bi stručnjaci iz oblasti stomatologije mogli uvek biti informisati i povezani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International