Dental Tribune Serbia & Montenegro

Zoran Zrnić preminuo u 61. godini

By Dental Tribune Srbija
April 16, 2021

NOVI SAD, Srbija: Pre nekoliko nedelja preminuo je Zoran Zrnić, preduzetnik i inovator koji je bio od ključne važnosti za poslovanje Dental Tribune International (DTI) u Srbiji i Crnoj Gori. Bio je jedan od prvih nosilaca licenci za izdavačku mrežu 2007. godine i svojim vizijama i idejama inspirisao je mnoge ljude na tržištu stomatoloških materijala u regionu.*

Pre osnivanja Dental Media, izdavača i distributera novina Dental Tribune u Srbiji i Crnoj Gori, Zoran je devedesetih uspešno pokrenuo kompaniju Hipokrat Dental Depo koja je bila jedna od prvih privatnih firmi za uvoz i distribuciju distribuciju stomatološkog materijala u bivšoj Jugoslaviji. Kompanija je bila među prvima koja je uspostavila uvoz stomatoloških materijala iz Evrope u Jugoslaviju i vrlo dugo je bila pozicionirana kao lider na tržištu.

Osim što se usredsredio na stomatološku industriju, Zoran je uporedo razvio i strast prema jogi. Zahvaljujući svom snažnom preduzetničkom nagonu, uvek je tražio mogućnosti da pomogne drugima. Kao rezultat njegovih transformativnih ličnih iskustava sa jogom, otvorio je Hipokrat Joga Studio, koji je narastao na preko 200 redovnih učenika i preko deset instruktora joge koji su vodili časove, a pored toga su organizovane radionice i treninzi iz psihologije i ličnog razvoja, od kojih su mnogi bili besplatni.

Pored toga, Zoran je svoje vreme uvek nesebično ulagao u mentorstvo i obuku drugih. Bio je sertifikovani trener NLP-a i profesionalni kouč i pomagao je ljudima svih starosnih grupa da promene pogled na probleme i izazove i pronađu rešenja koja ranije nisu mogli da vide. Uvek je verovao u sve i njihov potencijal i nesebično je uložio svoje vreme u druge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International